9 September är det Äldredagen i Karlshamn

Men du kan vara med vart du än bor i Blekinge.

Var med på äldredagen 9 september 2021 och lyssna på föreläsningar med Susanne Rolfner Suvanto, verksamhetsansvarig på Omvårdnadsinstitutet, hon har arbetat med frågor som rör äldres psykiska hälsa i många år och föreläser ofta i ämnet. Tillsammans med henne föreläser en av våra Ambassadörer från Västmanland, Stig Lång, om sin erfarenhet av depression och hur han idag mår bra. Stig är en engagerande föreläsare och har även skrivit boken “Svartkostymen blev kvar på tåget”.

Varje år anordnar KPR Karlshamn en dag för seniorerna i kommunen – i år blir den dagen semidigital och NSPH Blekinge och Hjärnkoll Blekinge är stolta över att vi är medarrangörer för denna viktiga dag där vi uppmärksammar våra äldre och hur vi vill riva 65års gränsen när det kommer till psykisk hälsa.

I år kommer du kunna vara med från bekvämligheten i ditt egna hem eller tillsammans med andra seniorer i på en av Blekinges träffpunkter.

Klicka här för att besöka Karlshamns hemsida där du kan anmäla dig eller din träffpunkt.

Missa aldrig något, följ oss genom något av våra sociala medier: Facebook och Instagram