Ditt engagemang gör stor skillnad

Det finns massor av sätt att vara delaktig på under veckan, sprida kunskap och hopp.

Volontär, föreläsare, arrangör, idéspruta, konstnär, muskier… bara fantasin sätter gränser på hur vi kan sprida vårt budskap och hur du kan vara en del i det.

 

Bli volontär

Vill du stå i centrum för vårt viktiga budskap?

Psykiatriveckan är en stor händelse i hela Blekinge och som sträcker sig över en hel vecka. Vi kan aldrig få nog av intresserade vardagshjältar.

Som volontär hjälper du till med så mycket du kan, vill och vart du vill, där vi håller våra arrangemang. Du kommer stå vid informations- och bokbord. Ställa iordning lokaler till våra föreläsningar (och träffa våra föreläsande kändisar) och hjälpa våra ambassadörer och informatörer att sprida kunskap om psykisk hälsa. Kort och gott; där ni behövs.

 

Har du något som du skulle vilja dela med andra?

Om du har något som du tror att andra skulle vara intresserade av att se, eller lyssna på så är du välkommen att kontakta en av våra arbetsgrupper.

Vi är alltid intresserade av fler samarbeten i vår strävan att hitta nya sätt att nå ut med vårt viktiga budskap.

Har du erfarenhet av psykisk ohälsa och vill dela din historia? Kanske har du något annat du vill dela under veckan kring ämnet psykisk hälsa.

 

Kontakta en av våra arbetsgrupper

Vi har flera arbetsgrupper i länet som jobbar hårt med att skapa ett intressant och givande program.

Länsgruppen, NSPH Blekinges arbetsgrupp, Ronnebys arbetsgrupp, Karlshamns arbetsgrupp, Karlskronas arbetsgrupp, Olofströms arbetsgrupp, Sölvesborgs arbetsgrupp.

Psykiatriveckan är ett samarbete