DU ÄR FANTASTISK!

Genom att läsa den här texten är du ett kliv närmre att påverka vård och samhälle.

Det finns mer än ett sätt som du kan göra skillnad på. Vi är alla olika varandra. Det är därför viktigt att du själv bestämmer hur mycket du kan och vill engagera dig.

 

VILL DU VARA MED OCH PÅVERKA?

DET ÄR TOPPEN!

Tillsammans är vi starkare och du är stark så mycket som du vill, kan och orkar. Både privatpersoner och företag kan bli medlemmar och engagera sig på flera olika sätt.

Medlem är du som är medlem i någon eller flera av våra medlemsföreningar eller som är medlem direkt i NSPH Blekinge.

Supporter är du som är medlem i NSPH Blekinge eller en av våra medlemsföreningar och som dessutom gått en två dagars kurs i brukarmedverkan. I den får du lära dig allt du behöver veta om NSPH Blekinge och Hjärnkoll Blekinge; våra ställningstaganden och hur du på ett bra sätt möter allmänheten som både dig själv och som representant för NSPH och våra föreningar.

Ambassadör är du som känner att du vill dela din erfarenhet med andra som en positiv förebild. Ambassadörer är medlemmar i Hjärnkoll och har en särskild utbildning. Det finns flera specialutbildningar för ambassadörer inom olika koncept.

Stödmedlem kan företag och organisationer bli. Ert bidrag hjälper oss att växa och utvecklas. Som tack får ni en utmärkelse med året för ert medlemskap designat av vår egen illustratör, samt en hedersplats här på hemsidan.

Samarbetspartner är företag och organisationer som NSPH Blekinge arbetar tillsammans med för att sprida vårt budskap. Samarbete kan ske under evenemang, så som Psykiatriveckan, andra event eller händelser inom området psykisk hälsa.

 

VILL DU VETA MER?

UNDERBART!

Kontakta oss för mer information eller besök oss under ett av våra medlemsmöten.